Popkaunotar Halsey alastomana somessa: ”Nyt kun sain huomionne”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey on tunnettu popmusiikkinsa lisäksi sosiaalisessa mediassa myös hyvin näyttävistä kuvistaan. Nyt nainen päätti yllättää seuraajansa kuvalla, jossa tähti poseerasi uima-altaassa täysin alastomana.

Halsey julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa alasti selkä kameraan päin vedessä seisoskellen. Kuvalla 25-vuotias tähti halusi kuitenkin vain kiinnittää kaikkien huomion siihen, että 22. huhtikuuta vietettiin kansainvälistä Maan päivää. Maan päivänä moni artisti jakoi kuvia eri puolilta maapalloa ja kiitti puhtaasta vedestä, luonnosta ja ilmasta, jota saamme hengittää.

Halsey julkaisi 17. tammikuuta uuden 16 kappaletta sisältävän Manic-nimeä kantavan albumin. Tähti saapui myös Suomeen konsertoimaan 26. helmikuuta osana Manic-kiertuettaan. Tällä hetkellä tähden kiertue on kuitenkin keskeytettynä koronaviruksen vuoksi.

View this post on Instagram

NOW THAT I HAVE YOUR ATTENTION!!!! 🆘🆘🆘 Happy Earth Day! I encourage all of my followers to take some time to consider ways you can live more sustainably in this time. We can all make small changes to reduce waste, like remembering to recycle, using wooden utensils instead of plastic, switching to solid shampoos and conditioners, buying from small agriculture businesses, etc. I know I still have a long way to go to reduce the waste and carbon emission my profession historically entails, but my team and I are working hard to fix that! If you already suffer from ecological anxiety about the danger our earth is currently experiencing, making any small changes that you can manage could help to bring you a great sense of relief and happiness. Sending my love. 💚🌿

A post shared by halsey (@iamhalsey) on