Kylie Jenner seksikkäänä taco-tiistaissa – pienenpienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on viettänyt karanteeniaikaansa hulppeassa kartanossaan, jossa on suuri uima-allas. 22-vuotias kaunotar onkin tyttärensä kera nautiskellut auringosta ja uima-altaastaan nyt enemmän kuin koskaan aiemmin.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, joka hänestä on otettu uima-altaassa. Kuvissa nainen poseeraa todella seksikkäästi pienissä ja kirjavissa bikineissään kameralle. Nainen esittelee kurvejaan rohkeasti ja pitää huolen myös siitä, että pyöreä takapuoli pääsee oikeuksiinsa.

Karanteenissa kotona ollessaan Kylie Jenner on kertonut, että hän on ostanut pienelle Stormi-tyttärelleen kaikki mahdolliset lelut mitä hän on keksinyt. Nainen on muun muassa hankkinut takapihalleen taaperoa varten liukumäen ja pomppulinnankin.

View this post on Instagram

taco tuesday

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on