Autoilija puikkelehti kuorma-autojen välistä – sitten kävi huonosti

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Vilkkailla autoteillä ei kannata ryhtyä kikkailemaan liikaa, vaikka ajotaidoistaan olisi kuinka varma. Tämä käy selväksi viraalina levinneellä tuoreella venäläisvideolla.

Kojelautakameran ikuistama välikohtaus tapahtui Pietarissa 22. huhtikuuta. Noin 18 sekunnin kohdalla videolla nähdään henkilöauto, jonka kuljettajalla on selkeästi kiire. Hän yrittää puikkelehtia autollaan kahden isokokoisen kuorma-auton välistä.

Idea osoittautuu huonoksi, sillä auto päätyy törmäämään toiseen kuorma-autoon. Isku on niin voimakas että ajoneuvo lennähtää kohti moottoritien reunalla olevaa aitausta. Videon jakajan mukaan kuljettajalla oli onnea matkassa, sillä hän selvisi onnettomuudesta ilman vakavia vammoja.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.