Courtney Stodden julkaisi rohkean kuvan – bikinit eivät peitelleet liikoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Courtney Stodden nousi aikoinaan kuuluisuuteen mentyään 16-vuotiaana naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchinsonin kanssa. Teinivaimon maine on seurannut tähteä, vaikka hän on jo 25-vuotias.

Nykyään realitytähtenä Courtney Stodden on päättänyt jälleen ilahduttaa fanejaan rohkealla kuvalla. Tähden tuoreessa otoksessa hän poseeraa erittäin niukoissa valkoisissa bikineissä. Kuvatekstissä Stodden filosofoi todellisen kauneuden tulevan sisältä päin ja kehotti levittämään vihan sijaan rakkautta.

Courtney Stoddenin runsaasti huomiota herättänyt kohuliitto tuli taannoin päätökseen hänen erottua Doug Hutchinsonista. Päätös erosta tapahtui jo vuonna 2017, mutta ero astui virallisesti voimaan vasta maaliskuussa 2020.

 

View this post on Instagram

Praying for peace #picoftheday

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on