Facebookiin tänään uusi reaktio – käyttö hämmentää suomalaisia

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisömedia Facebook mahdollisti vuosia sitten ensin tykkää-napin, jolla käyttäjät kykenivät kertomaan jos pitivät päivityksestä. Sittemmin tarjontaa laajennettiin, kun käyttäjät halusivat mukaan myös muita reaktioita. Toisessa aalloissa mukaan tulivat ihastuminen ja suuttumus. Nyt joukko on taas kasvanut.

Facebook otti tänään käyttöönsä ainakin osalle suomalaisista käyttäjistä uuden reaktion, läheisyyden. Kyseessä on sydäntä halaava hymyilevä emoji-hahmo. Sen käyttö on nyt ihmetyttänyt suomalaisia käyttäjiä, sillä vielä on hieman epäselvää millaisiin päivityksiin ja missä tilanteissa uutta reaktiota tulisi käyttää.

Facebook itse kertoo, että uusi reaktio lisättiin, jotta käyttäjät voivat osoittaa tukeaan vielä paremmin näinä aikoina, kun monet meistä joudumme olemaan erossa toisistamme. Facebook toivoo, että uusi reaktio auttaa käyttäjiä, heidän perheenjäseniään ja kavereitaan kokemaan, että he olisivat hieman lähempänä toisiaan.