Heather Locklear haukkui roolihahmonsa: ”Amanda Woodward on narttu!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Päihde- ja mielenterveysongelmista kärsinyt näyttelijä Heather Locklear esitti suositussa Melrose Place -sarjassa vuokranantaja Amanda Woodwardia. Nyt näyttelijä on sanonut, että ei ole samanlainen kovanaama kuin roolihahmonsa.

Vuoden raittiina ollut Heather Locklear on vieraillut Stars in the House -ohjelmassa Melrose Place -tähtien kanssa. Hänen on pitänyt jatkaa lausetta. Kokeilussa on testattu, muistaako 58-vuotias näyttelijä vielä vuorosanoja Melrose Place -sarjasta. Lause alkoi: ”Älä huoli, Amanda selviää, koska hän on…”

– Narttu? Apua, en voi sanoa noin, Heather Locklear lipsautti ja pani kätensä suun eteen. Hän kuitenkin myönsi, että nautti pahiksen esittämisestä, vaikka ei oikeassa elämässään käyttäydykään samalla tavalla.