Kylie Jenner osti todellisen ökykartanon – hinta 36,5 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljardööri Kylie Jennerillä ei liene vaikeuksia eristäytyä kotiinsa koronapandemian keskelläkään. Tähti on juuri ostanut itselleen todellisen ökykartanon Los Angelesista.

Holmby Hillsissä sijaitsevan tilan päärakennus on kooltaan 1 426 neliömetriä. Tontilta löytyy myös kaksi erillistä vierasrakennusta. Uuden kodin mukavuuksiin lukeutuvat muun muassa seitsemän makuuhuonetta, 14 kylpyhuonetta, lasiseinillä ympäröity sisapiha, uima-allas, ruokailualue, pelihuone, ulkoteatteri ja urheilukenttä.

Kylien, hänen 2-vuotiaan Stormi-tyttärensä ja Travis Scottin kerrotaan jo viettäneen aikaa uudessa kodissa. Kartanon myyntihinta oli People-lehden mukaan alun perin 45,95 miljoonaa dollaria. Jenner onnistui kuitenkin ilmeisesti neuvottelemaan myyntihintaa alaspäin, sillä hän maksoi siitä lopulta 36,5 miljoonaa dollaria.

 

View this post on Instagram

Kylie Jenner just bought a $36.5 mill mansion in Holmby Hills; which is one of LA’s most glamorous neighborhoods. . . It was originally listed at $45mill❗️It’s known as a resort “compound” due to its 7 bedrooms and 14 baths. . . The mansion itself is 19,250 SF❗️ The home also features two guest apartments with kitchenettes and living rooms, and two additional suites with private patios and entrances. All the rooms are loaded with natural light leading to the breathtaking pool area. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• What do you think of her home?

A post shared by Miami Real Estate (@ashley_therealtor) on