Lindsay Lohan varoittaa: ”Harry ja Meghan eivät pääse paparazzeja piiloon”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuvatähti Lindsay Lohan totisesti tietää julkisuuden varjopuolet. Nyt nainen on varoittanut entisiä kuninkaallisia, prinssi Harrya ja Meghan Marklea muutosta Malibuun. Näyttelijä kertoo, että alueella on mahdotonta päästä paparazzeja karkuun.

Kanadasta Yhdysvaltojen Kaliforniaan muutanut Sussexin herttuapari on ostanut uuden asunnon Malibusta. Lindsay Lohanin mukaan sijainti ei voisi olla huonompi, sillä alueella ei pääse edes rannalle ilman mediahuomiota. Harry ja Meghan eivät hänen mukaansa pysty elämään normaalisti alueella, mikä kuhisee sensaatiolehdistön väkeä.

Lindsay Lohan piipahti äsken SiriusXM-radiokanavan haastattelussa. Nainen haaveilee Mean Girls -elokuvan uudelleen kuvaamisesta ja rooliin palaaminen olisi hänen unelmansa.