Poikaystävä kutsui tomaatiksi seksin aikana – nainen haluaa nyt erota

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Redditor pyytää apua ongelmaansa, jossa hän on aikeissa jättää poikaystävänsä omituisen kommentin vuoksi. Puoli vuotta seurustellut pari päätti hieman jalostaa makuuhuone-elämäänsä. Kaiken kuitenkin särki tapa, jolla poikaystävä kutsui naistaan.

Nainen kertoo Redditissä, että on riidellyt pienistä ja mitättömistä asioista poikaystävänsä kanssa ennenkin, mutta viimeisin kommentti katkaisi kamelin selän. Mies oli sanonut naiselle kesken nautinnollisen seksin: ”Olet minun tuhma pieni tomaatti”. Tämä sai naisen voimaan pahoin.

Hän kysyy neuvoa parisuhteen jatkamisen suhteen. Samalla hän myöntää, että ei viehäty jatkuvasti pelaavasta ja sottaisesta poikaystävästään, vaikka heidän seksielämänsä on yleensä ollut upeaa. Ihmiset ovat vastanneet, että ongelma ei ole siinä, että mies kutsui naista tomaatiksi, vaan se osoittaa ettei seurustelu toimi oikein. Ongelmat ovat syvemmällä.

My boyfriend called me “little tomato” during sex and it ruined our relationship from relationship_advice