Baywatch-povipommi Carmen Electra alastomana – liian rohkea kuva someen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

It’s a hot day in LA💖 wishing everyone a warm day soon ! #staysafe

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Tällä kertaa takavuosien seksisymboli on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän venyttää Instagramin alastomuuteen liittyvien sääntöjen rajoja siinä määrin, että kuvan poistaminen Instagramista on ehkä vain ajan kysymys initimien ruumiinosien sensuurista huolimatta. Kuvat löytyy tästä.

View this post on Instagram

Sending vibez ⭐️⚡️⭐️ be well 💙🙏🏼

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.