Mama June sai uuden hampaan: ”Aion panna koko elämän uusiksi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissi Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boon äiti, June ”Mama June” Shannon on tuhlannut omaisuutensa ja menettänyt lastensa huoltajuuden. Hänet on pidätetty huumausaineista ja nainen on tuhonnut aiemmin kovalla työllä hankkimansa ulkonäön.

Nyt asiat ovat muuttumassa. Mama June kertoi äskettäin aloittaneensa kuntokuurin. Nyt nainen on julkaissut Instagramissa kuvan hammaslääkärikäynnistään, jonka ansiosta hänen hymynsä on jälleen valkoinen ja kaunis. Kuuluisuuteen kaipaava perheenäiti on ollut syöksykierteessä.

Kaikki ovat syyttäneet Mama Junen ongelmista hänen poikaystäväänsä Geno Doakia. Mies käyttää huumeita ja on arvaamaton. June Shannon sai taannoin oman televisiosarjansa. Nainen laihdutti peräti 130 kiloa ja teki hurjan muodonmuutoksen.