Rihanna esitteli takapuolensa somessa – estoton alusasu paljasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadokselta maailmanmaineeseen nousseen poptähti Rihannan isä kertoi äskettäin sairastuneensa COVID-19 -virukseen Barbaroksella. Hän antoi aiheesta haastattelun The Sun -lehteen ja kertoi tyttärensä lähettäneen hänelle hengityskoneen. Sittemin Rihanna kuitenkin kiisti isänsä väitteet ja kertoi, ettei isän tarina pitänytkään paikkaansa.

Sen sijaan Rihanna on ollut kiireinen korona-avustustensa kanssa. Hän on lahjoittanut hyväntekeväisyyteen miljoonia dollareita. Samaan aikaan Rihanna tekee bisnestä Fenty/Savage-vaatemerkkinsä kanssa, ja monet julkkistähdet ovatkin viime aikoina lähteneet poseeraamaan poptähden brändin asuissa.

Tällä kertaa Rihanna kuitenkin poseeraa sellaisessa ihan itse, sillä hänet nähdään terassilla ikuistetussa kuvassa erittäin niukassa alusasussa, joka paljastaa hänen takapuolensa lähes kokonaan. Kovin paljon ei nimittäin kuvassa jää mielikuvituksen varaan.

View this post on Instagram

Be mine, bih. #XXSavageX

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on