Poptähti tylsistyi kotona – keksi uutta hyödyllistä tekemistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen laulaja ja lauluntekijä Anne-Marie on tunnettu muun muassa hiteistään Friends ja 2002. Hän on päättänyt nyt olla kotonaan vapaaehtoisessa karanteenissa alkuvuonna tapahtuneen matkustelemisen vuoksi.

Anne-Marie on päättänyt käyttää tämän ajan hyödykseen kun hän on kotonaan toimettomana. Nainen on päättänyt opetella muun muassa kieliä. Nainen on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videoita, joissa hän tervehtii fanejaan useilla eri kielillä.

Anne-Marie on julkaissut jo kolme videota, joilla kuullaan miten hän tervehtii seuraajiaan eri kielillä. Yhdellä videolla laulajan kuullaan sanovan myös hei, mutta videolta ei kuitenkaan käy täysin ilmi oliko tervehdys tarkoitettu suomalaisille. Mikäli viimeinen kirjain olikin j, nainen olisikin puhunut ruotsia.