Huippumalli Naomi Campbell: ”Syön vain kerran päivässä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Naomi Campbell on 49-vuotias, mutta näyttää ja elää edelleen kuin huippumallit. Nainen on kertonut vaalivansa terveellisiä elintapoja, eikä hän napostele elimistöään pilalle. Hän nauttii päivässä ruokaa yhden ainoan kerran – jos sitäkään.

– Syön lounaan. Se on myös illalliseni. Koska syön vain kerran päivässä, niin herkuttelen vastaavasti sunnuntaisin jälkiruoilla, kakuilla ja vanukkailla, Naomi Campbell kertoi Wall Street Journalille.

Hän on oppinut kuuntelemaan kehoaan ja syö vain tarpeeseen. Naomi Campbell vakuuttaa, että ei näe nälkää, joskus vesi tai mehu riittää. Esimerkiksi helteellä hän ei välttämättä syö juuri ollenkaan. Hän on päättänyt tehdä elämästään koronaviruksen myötä yksinkertaisempaa. Hän uskoo Äiti Maan haluavan eheytyä ja siksi virus syntyi tavallaan resetoimaan planeetan.