Olutvarkaat uhkailivat viruksella – sitten veivät Corona-olutta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Omituiset rikosuutiset kantautuvat usein aurinkoisesta Floridan osavaltiosta. Niin myös tällä kertaa, kun poliisi on pidättänyt 42-vuotiaan Zavier Permenterin ja 32-vuotiaan Steven Cyriacksin. Miesten kaljavarkaus sai erikoisia piirteitä ja eskaloitui hurjaksi takaa-ajoksi varastetulla pakettiautolla.

Ammattirikolliset olivat kävelleet Coconut Creekissa sijaitsevaan CVS-kauppaan. Miehet kertoivat kassahenkilökunnalle kantavansa COVID-19 -virusta. He ottivat kylmäkaapista kaksi 12 packia Corona-merkkistä olutta, The Smoking Gun uutisoi.

Sen jälkeen miehet lähtivät pakomatkalle varastetulla pakwettiautolla. He ajoivat huomattavaa ylinopeutta, kunnes poliisien onnistui saartamaan miehet. Cyriacks yritti vielä pakomatkaa jalan, mutta jäi kiinni rikostoverinsa tavoin pidätystä vastusten. Molemmat miehet pantiin vankilaan ilman Coronaa tai koronaa.