Supermallin pientä lantiota arvosteltiin – Chrissy Teigen iski heti takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallina ja kirjailijana työskentelevä Chrissy Teigen on tunnettu hauskasta persoonastaan ja suorasanaisuudestaan etenkin sosiaalisessa mediassa. Nyt nainen pääsi jälleen avaamaan sanallisen arkkunsa kun internetin kiusaajat päätyivät kommentoimaan hänen videotaan.

Chrissy Teigen julkaisi hänen Twitter-kanavallaan videon, jossa hän esitteli upeaa mustaa uimapukuaan. Uimapuku istui naiselle täydellisesti ja siinä oli hyvin syvään uurrettu kaula-aukko. Video alkoi kuitenkin nopeasti saamaan hyvin julmia kommentteja, joissa ihmiset keskittyivät kritisoimaan naisen vartalonmallia.

Kommenteissa Teigenin vartaloa sanottiin suorakulmaisen malliseksi, minkä lisäksi hänen kapeaa lantiotaan ja pientä takapuoltaan kritisoitiin julmasti. Teigen ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi. ”Kaikki ovat tottuneet leikkausten avulla paranneltuihin muotoihin. Olen ollut tämän mallinen koko elämäni ja sanonpa vain sen, että tämä vartalo on tuottanut kohdallani melko hyviä tuloksia”, Teigen vastaa.

Chrissy Teigen myös huomautti, että luultavasti negatiivisia kommentteja satelisi silloinkin jos hän menisi hankkimaan itselleen leveämmän lantion ja täytettä takapuoleen. Teigen korosti, että hän on onnellinen ja hänen aviomiehensä John Legend on myös, joten heillä on kaikki hyvin.