Uskotko silmiäsi? Täytekakku kuin koira

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavan suosittua Cake Boss, eli Kakkukuningas-ohjelmaa esitetään myös Suomessa. Newyorkilaisen Carlo’s Bakeryn arjesta kertovassa sarjassa toteutetaan asiakkaiden mielikuvituksellisimpia ideoita. Nyt koirien trimmauspalveluyritys on tilannut kakun Buddylta.

Kondittorit päättävät luoda kakkukoiran karvat pastakoneella. Kakun sisälle leivotaan suussasulavaa suklaaherkkua. Kesken leipomisen Buddy innostuu ajatuksesta, että hän hankkisi perheelleen koiran. Hänen vaimonsa on kuitenkin eri mieltä asiasta ja sanoo, että neljä lasta ja aviomies riittävät hänen hoidettavikseen.

Leipomon työntekijät tekevät erinomaista työtä koirakakun eteen. Herkullinen koirakakku on söpö, eikä näytä tavalliselta kakulta laisinkaan. Myös koirasalongin työntekijät ovat innoissaan mahtavasta kakusta.