Mies leiriytyi suljettuun Disney Worldiin – poliisi pidätti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monien muiden teemapuistojen tavoin myös Floridan Disney World on suljettu yleisöltä koronakriisin vuoksi. Nyt poliisit ovat pidättäneet miehen, joka oli päättänyt leiriytyä autoituneeseen huvipuistoon.

Vartijat löysivät Richard McGuiren torstaina Disney Worldin Discovery Island -saarelta. Hän oli ehtinyt viettää yleisöltä suljetulla saarella vuorokausia. Ennen pidättämistä miestä oli yritetty kehottaa poistumaan puiston kaiuttimien avulla.

42-vuotias pidätetty kiisti tehneensä tietoisesti mitään väärää. McGuiren mukaan hän ei tiennyt olevansa Disneyn omistamalla alueella ja väitti vain luulleensa löytäneensä trooppisen paratiisisaaren.

McGuirea syytetään Newsweek-lehden mukaan luvattomasta läpikulusta ja hän on saanut porttikiellon kaikkiin Disneyn omistamiin tiloihin. Disney Worldin Discovery Island on ollut suljettuna yleisöltä vuodesta 1999 saakka. Saarella on kuitenkin edelleen rakennuksia, joissa McGuiren uskotaan yöpyneen seikkailunsa aikana.