Juniorijoukkueelta upea tukipyyntö somessa: ”Vain yksi klikkaus riittää”

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronaviruksen myötä urheilutoiminta on ollut Suomessa jo pitkään tauolla, ja kriisi on vaikuttanut lukemattomien joukkueiden talouteen. Nyt Etelä-Vantaan Urheilijat näyttävät mallia miten helposti kuka tahansa suomalainen voi tukea junioriurheilua. Siihen tarvitaan vain yksi klikkaus verkossa.

– Tykkäämällä EVU U-17 FB-sivusta annat joukkueelle mahdollisuuden kerätä sponsoreita kaudelle 20-21. Emme pyydä rahaa, emme myy karkkia emmekä sukkia, vaan pyydämme sinulta yhden klikin. Tällä yhdellä klikillä mahdollistat juniorijoukkueen laadukkaan toiminnan tulevalla kaudella, joukkue vetoaa suomalaisiin.

Linkki sivustolle on tässä

Vetoomuksen tehneessä joukkueessa yksikään valmentaja tai toimihenkilö ei saa palkkaa, joten kaikki varat ohjataan lyhentämättömänä joukkueen harjoitteluun. Tykkäämällä joukkueen Facebook-sivusta pääset seuraamaan joukkueen kehitystä ja otteluraportteja. Joukkueen valmentaja valotti Staralle hieman joukkueen tarinaa, joka hakee vertaistaan joka elokuvista.

– Joukkue, jossa olin toiminut apuvalmentajana oli siis tullut tiensä päähän ja 36 pojasta 11 kenttäpelaajaa sekä maalivahti jätettiin kaikkien joukkueiden ulkopuolelle. Jokainen näistä 12 pojasta oli motivoituneita, mutta kilpajoukkueiden silmissä ei mitään. Näillä pojilla ei ollut joukkuetta. Ketään ei kiinnostanut tämä tarkkisryhmä, joukkueen valmentaja kertoo.

Kiitos

Nyt sinulla on mahdollisuus tukea junioriurheilua vain yhdellä klikkauksella. Tykkäämällä EVU U-17 FB-sivusta annat joukkueelle mahdollisuuden kerätä sponsoreita kaudelle 20-21.Emme pyydä rahaa, emme myy karkkia emmekä sukkia, vaan pyydämme sinulta yhden klikin.Tällä yhdellä klikillä mahdollistat juniorijoukkueen laadukkaan toiminnan tulevalla kaudella. Joukkueessa yksikään valmentaja/toimihenkilö ei saa palkkaa ja kaikki sisään tulevat varat ohjataan 100% poikien treenaamiseen.Klikkaamalla pääset seuraamaan joukkueen kehitystä ja otteluraportteja max 1-2 kertaa viikossa. Emme spämmää!

Publiée par EVU U-17 sur Mardi 5 mai 2020

– Hallilla meille vähän naureskeltiin. Monet kyselivät, miten luulette pärjäävänne edes alimmalla tasolla tuolla porukalla. Meillä ei ollut varaa yhteisiin verkka-asuihin, joten näytimme todella enemmän tarkkisluokalta, kuin jääkiekkojoukkueelta. Me päätettiin yhdessä luottaa itseemme ja tehdä kaiken minkä pystymme joukkueena ja yksilöinä.

Sitten oli joukkueen aika näyttää miten selkeä altavastaaja pääseekin yllättäen niskan päälle.

– Ennen kauden alkua haastoimme alueen kilpajoukkueen Kiekko-Vantaan otteluun. Sen piti olla teurastus. Siis meidän teurastus. Me voitettiin ottelu. Vielä kaksi päivää myöhemmin me voitettiin toinenkin ylemmän sarjatason joukkue HaKi, jolla oli ryhmässä kaksi pohjolaleirin poikaa. Karsinnoissa olimme lohkomme toinen ja lunastimme helposti paikaan Suomi-sarjaan, valmentaja kertoo.

Sitten koronavirus keskeytti kauden ja nyt joukkue tarvitsee suomalaisten tukea.