Kuva karanteenihäistä vetää sanattomaksi – juhlavieraiden kuvat täyttivät kirkon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronapandemia on johtanut siihen, että ihmisten sosiaalista kanssakäymistä on rajoitettu ja kaikki yleisötapahtumat peruttu. Tämä on johtanut luonnollisesti myös siihen, että moni pariskunta on joutunut perumaan häänsä ja muut tärkeät juhlat, joissa vieraat ovat tärkeässä asemassa.

Nyt häävalokuvaaja Vincens Forns on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa jakamallaan kuvalla. Mies on ollut valokuvaamassa häitä, jossa ei koronaviruksen vuoksi ollut vieraita. Herkässä kuvassa nähdään miten isä taluttaa tytärtään alttarille. Katsojan mykistää näky kirkon penkeistä, joihin on kiinnitetty satojen juhlavieraiden tulostetut kasvokuvat.

Kerroimme hetki sitten myös tapauksesta, jossa eräs toinenkin aviopari oli päätynyt koronaviruksesta huolimatta järjestää hääjuhlat. He olivat ratkaisseet tilanteen niin, että he olivat leikanneet vieraita muistuttavat pahviset figuurit istumaan kirkon penkeille vihkiseremonian ajaksi.

View this post on Instagram

Wedding in San Francisco

A post shared by Vicens Forns Photography (@vicensfornsphotography) on