Black Mirror ei saa jatkoa ainakaan hetkeen – yleinen ilmapiiri liian masentava

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin Black Mirrorin fanit joutuvat odottamaan jatkoa suositulle dystopiasarjalle luultua pidempään. Sarjan luoja, Charlie Brooker on paljastanut yleisen ilmapiirin olevan tällä hetkellä jo valmiiksi liian masentava uusille jaksoille.

– En usko tällä hetkellä olevan tilausta tarinoille joissa yhteiskunnat romahtavat. Siksi en juuri nyt työstäkään sellaisia, Brooker kertoi Radio Times -lehdelle.

Charlie Brooker ei kuitenkaan ole jäänyt lepäämään laakereille. Kirjoittaja kertoo olevansa kiireinen muiden projektien parissa. Black Mirrorin sijaan hän on keskittynyt vaihteeksi komediaan ja työstää parhaillaan käsikirjoituksia, joiden tarkoituksena on saada hänet nauramaan.

Black Mirror -sarjan draamaa ja scifiä yhdistelevät tarinat pyörivät usein sosiaalisen median ja teknologian synkempien puolien parissa. Sarjan viides tuotantokausi julkaistiin Netflixissä kesäkuussa 2019.