Jessica Simpson paljasti kielletyn herkkunsa – nauttii vain omasta aviomiehestään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja näyttelijä Jessica Simpson on kirjoittanut elämäkerran, joka kantaa nimeä Open Book. Nimensä mukaisesti kirjassa nainen kertoo avoimesti lapsuuden traumoistaan ja paljastaa myös yksityiskohtia hänen alkoholiongelmastaan. Nyt nainen teki hauskoja paljastuksia tuoreessa haastattelussa.

Jessica Simpson otti osaa BuzzFeed Celeb -sivuston tekemään haastatteluun, jossa tähdille lauotaan nopeita kysymyksiä. Naisen tuli vastata 30 kysymykseen kolmen minuutin aikana vastauksiaan sen enempää miettimättä.

Haastattelun aikana 39-vuotias tähti paljasti, että hänen ensimmäinen julkkisihastuksensa oli Ryan Gosling. Nainen muisteli ajatelleensa 24-vuotiaana ensimmäisen kerran, että hän oli itse kuuluisa. Jessica Simpson myös kertoi, että hänen kielletty herkkunsa ei oikeastaan ole edes kielletty, sillä hän nauttii vain omasta aviomiehestään.