Nainen siivosi autotallia rinnat paljaana – paikalle soitettu poliisi pidätti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan Vero Beachilla kotikaranteeniin kyllästynyt Stephanie Wright päätti ryhtyä autotallin siivoukseen. Yhtäkkiä hän laski toppinsa alas ja jatkoi autotallissa olemista rinnat paljaana. Autotallin ovi oli auki ja siitä käveli ohi vastapäisessä talossa asuva perhe.

Perhe yritti kävellä kuin eivät huomaisikaan 56-vuotiasta Stephanie Wrightia. Nainen kuitenkin kumartui sinisen muoviämpärin päälle ja alkoi hakata sitä kovaäänisesti ikään kuin huomiota hakien. Lasten vanhempi soitti poliisille.

Stephanie Wright sanoi kuulustelussa, että hänellä on oikeus siivota omaa autotalliaan rinnat paljaana. Poliisin mukaan nainen kuitenkin syyllistyi itsensäpaljasteluun. Hän sai lähestymiskiellon naapuriperheelleen ja vapautui pidätysputkasta maksettuaan 500 dollarin lunnaat, The Smoking Gun uutisoi.