Vanessa Hudgens ja pikkusisko bikineissä – temppuilivat somevideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan julkisuuteen Disneyn High School Musical -elokuvien tähtenä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Viime vuonna tähti nähtiin pääosaroolissa Netflixin Jouluyön ritari -elokuvassa.

View this post on Instagram

#splashchallenge When Stella and I try to do tik toks. Loooool

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Nyt 31-vuotias Vanessa Hudgens nähdään Stella-siskonsa kanssa poseeraamassa uima-altaalla kuvatussa videossa, jossa sisarukset olivat tekemässä ilmeisen vauhdikasta TikTok-videota. Meno näyttää olevan energistä, kun siskokset nauttivat samalla upeasta auringonpaisteesta.

View this post on Instagram

Happy cinco de mayo!!!

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Vanessa Hudgens joutui taannoin kohun keskelle annettuaan epäasiallisia kommentteja koronavirukseen liittyen. Naisen mukaan oli liioittelua jatkaa sosiaalista eristäytymistä kesään saakka. Näyttelijä myös pohti kommenteissaan sitä, että olisiko se niin kamalaa, että osa sairastuneista menehtyy, koska se on tähden mukaan joka tapauksessa edessä.