Kristin Cavallari paljasti kohutun avioeronsa syyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityohjelmassa esiintyvät kolmen lapsen vanhemmat, Kristin Cavallari ja Jay Cutler ovat eronneet. Avioeron syytä on arvuuteltu julkisuudessa ja aluksi miehen luultiin olleen uskoton. Syy on kuitenkin parin arvomaailman eroavaisuuksissa.

Kristin Cavallari on monessa mukana. Hän on perheenäiti ja liikenainen. Sen sijaan Jay Cutler on keskittynyt viime vuosina oleskelemaan lähinnä lasten ja eläinten kanssa perheen Tennesseen kodissa. Kristin on kyllästynyt miehen toimettomuuteen, Page Six uutisoi.

Aiemmin aktiivisesti ammattilaisuraa amerikkalaisen jalkapallon parissa luonut Jay Cutler nauttii rauhallisemmasta elosta kuin Kristin Cavallari. Nainen pitää miestään liian passiivisena. Jay Cutlerin oli tarkoitus toimia urheilun parissa peliuran jälkeen muun muassa Fox Sports -televisiokanavan leivissä. Se ei kuitenkaan tapahtunut. Mies lopetti pelaamisen kolme vuotta sitten.