Cyberpunk 2077 -pelissä voi muokata hahmon sukupuolielimiä

Digi Pelit · Tim Isokivi

CD Projekt Redin odotettu Cyberpunk 2077 -peli on saanut Pohjois-Amerikassa M-ikärajan, mikä tarkoittaa sen olevan sallittu vain aikuisille pelaajille. Ikäraja ei ole suinkaan pelkän väkivaltaisen sisällön ansiota.

Ikärajoista vastaava Entertainment Software Rating Board on paljastanut syitä pelin korkealle ikärajalle. Raportista muun muassa paljastuu, että pelaajilla on mahdollisuus muokata hahmonsa genitaaleja, takapuolta ja rintoja. Pelaaja voi valita hahmonsa sukupuolen ja halutessaan yhdistellä tälle eri sukupuolielimiä.

Vaikka pelissä on mukana alastomuutta ja seksikohtauksia, ei varsinaisia akteja lautakunnan mukaan näytetä. Cyberpunk-pöytäroolipeleihin perustuvan ja tulevaisuuden Night Cityyn sijoittuvan Cyberpunk 2077:n on määrä ilmestyä Windows, Playstation 4 ja Xbox One -laitteille 17. syyskuuta 2020. Lisätietoa pelistä paljastetaan 11. kesäkuuta.