Ireland Baldwin bikineissä – seksikkäät poseeraukset verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 24-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Hän avautui taannoin seuraajilleen koronaviruksen on ahdistuksesta kärsivälle tähdelle aiheuttamista ongelmista.

Nyt Baldwin on kuitenkin otsikoissa toisenlaisissa merkeissä. 24-vuotias malli jakoi Instagram-seuraajilleen sarjan kuumia kuvia, joissa hän poseeraa kotonaan Monica Hansen Beachwearin keltaisissa bikineissä.

Ireland Baldwin aloitti mallinuransa vuonna 2013. Vietettyään hetken aikaa päihdehoidossa emotionaalisen trauman jälkeen hän solmi sopimuksen IMG Models -yhtiön kanssa. Irelandilta ei kuuluisia sukulaisia puutu, sillä hänen serkkunsa on Justin Bieberin kanssa naimissa oleva Hailey Baldwin.

 

View this post on Instagram

@monicahansenbeachwear 🦋♥️

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on