Pete Davidsonin ja Kaia Gerberin suhde tauolle – koomikko kirjautui hoitolaitokseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko Pete Davidson on seurusteli pari kuukautta huippumalli Cindy Crawfordin ja Rande Gerberin teini-ikäisen mallityttären Kaia Gerberin kanssa. Suhde jäi tauolle, kun Davidson haki ammattiapua mielenterveysongelmiinsa. Mies kirjautui hoitolaitokseen.

Saturday Night Live -ohjeman komediatähti Pete Davidson kirjautui vieroitushoitoon jo toistamiseen. Hän vitsaili ennen hoitoa lähtevänsä pidemmälle lomalle, mutta se on osittain vakuutusyhtiön maksama, eikä hänen kengissään saa olla nauhoja. Mies on ollut avoin mielenterveysongelmistaan ja haluaa hoitaa nyt päänsä kuntoon.

Tänä vuonna 26 vuotta täyttänyt Davidson sai viimeksi apua ongelmiinsa vuonna 2016. Nyt hän haluaa keskittyä pelkästään mielenterveytensä hoitamiseen ja ottaa sen takia hajurakoa romanttiseen elämään, E! News uutisoi. Mies on yhdistetty viime vuonna lukuisiin naisiin ennen Kaia Gerberiä.