Ariana Granden stalkkerille lähestymiskielto – ilmestyi tähden kodin ovelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ariana Grande ja hänen äitinsä Joan voivat huokaista helpotuksesta. Oikeus on langettanut poptähden pakkomielteiselle fanille viisi vuotta kestävän lähestymiskiellon.

Oikeuden päätöksen myötä Fidel Henriquezin tulee pysytellä vähintään 90 metrin päässä Arianasta, hänen äidistään sekä heidän kodeistaan ja ajoneuvoista. Hän ei myöskään saa häiritä tai ahdistella heitä millään muullakaan tavalla, kuten puheluiden tai tekstiviestien muodossa.

Henriquez oli tunkeutunut maaliskuussa Ariana Granden tontille seuraamalla lähettipalvelun autoa. Hän oli tonkinut kodin roskia ja ilmestynyt Joanin ovelle Arianalle suunnattu rakkauskirje kädessään. Fani oli pidätyshetkellä päätynyt vielä sylkemään poliisia kasvoille, uutisoi TMZ.