Aamulypsyn Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saavat lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sadattuhannet suomalaiset viihtyvät arkiaamuisin Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman parissa. Ohjelman juontajana on jo pitkään toiminut Anni Hautala ja ohjelman vakiovieraana puolestaan hauskoja parodiakappaleita kynäilevä ja esittävä Hovimuusikko Ilkka Ihamäki. Tällä viikolla he yllättivät paljastamalla, että he saavat yhteisen lapsen.

– Iloisia uutisia äitienpäivän kynnyksellä! Kuten Aamulypsyssä kerroimme, Ilkalle ja mulle on tulossa toivottu ja odotettu vauva! Jos kaikki menee hyvin, jään äitiyslomalle syksyllä. Aamulypsy jatkuu mun äitiysloman aikana ja kuulumisia kuulee sieltä ainakin Ilkan kautta. Ollaan sanoinkuvaamattoman kiitollisia! Tämän myötä hyvää äitienpäivää kaikille, Anni Hautala kirjoitti sosiaalisen median päivityksessään.

Somepäivitys sai nopeasti valtaisan suosion, ja iloinen perheuutinen näyttää kommenttien perusteella tulleen täytenä yllätyksenä valtaosalle kommentoijista, joiden joukossa on runsaasti viihdemaailmasta tuttuja tähtiä.