Kesä tulee! Näin lava-autosta tehdään liikku uima-allas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat muuttaneet lava-autonsa lavoja eri käyttötarkoituksiin. Nyt lavan voi muokata uima-altaaksi helposti puhallettavan lisäosan avulla. Uima-allas kulkee aina mukana.

Walmartissa myynnissä oleva uima-allas asennetaan amerikkalaisten suosiossa olevan lava-auton takaosaan ja täytetään vedellä. Ennen samanlaisen altaan on voinut valmistaa esimerkiksi pressusta, mutta valmis lisäosa helpottaa urakkaa. Se sopii kokonsa puolesta kaikkiin yleisimpiin lava-automalleihin.

Summer Waves Truck Bed Pool on mahtava lisä metsäretkelle tai asuntovaunun kylkeen. Se maksaa 45 dollaria, eli 41 euroa. Tiedossa ei ole, saako samanlaisia altaita tilattua Suomeen. Toisaalta lasten puhallettava uima-allas ajaa saman asian tarvittaessa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.