Mitä ihmettä? Kuljettaja peruutti kahden pysäköidyn auton päälle – tallentui videolle

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Liikenteessä nähdään toisinaan koomisiakin kommelluksia. Taannoin eräs floridalainen autoilija onnistui kolaroimaan ajoneuvonsa miltei fysiikan lakeja uhmaavalla tavalla.

Valkoista Cadillacia ajava autoilija oli ollut peruuttamassa pois pankin parkkipaikalta, kun jotain erikoista tapahtui. Auto teki u-käännöksen, osui reunakiveykseen ja päätyi kahden parkkeeratun ajoneuvon päälle.

Erikoisesta onnettomuustilanteesta otetut kuvat ja video levisivät nopeasti viraalina sosiaalisessa mediassa. UPI-uutistoimiston mukaan kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa. Viranomaisten kerrotaan selvittävän parhaillaan onnettomuuden syytä.

You can’t even make this stuff up..! Day 1: Phase 1 of opening Florida back up and the non-essentials are back out on…

Publiée par Christopher Crerand sur Lundi 4 mai 2020

Cadillac drives in reverse through intersection, lands on top of parked cars

WATCH OUT! Wild dash cam video shows a Cadillac reversing at a high speed out of the SunTrust bank parking lot and into the road, nearly hitting other drivers as it swerved through the intersection. The sedan then crashed on top of two parked cars outside of the Citrus County bank. STORY: https://bit.ly/3cdYTH6

Publiée par FOX 13 News – Tampa Bay sur Mardi 5 mai 2020

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.