Omistaja keksi kissalle tekemistä – laittoi kalavideon pyörimään televisiosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen eristäytymisen aikaan moni aikuinen ja lapsi on kokenut kaipaavansa erilaisia virikkeitä, uusia harrastuksia ja mielekästä tekemistä. Nyt eräs lemmikin omistaja oli päättänyt tarjota hauskaa puuhaa myös kissalleen.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa kissa tuijottaa television näyttöä. Televisiosta on laitettu pyörimään video, jossa värikäs kala uiskentelee ruudulla. Tämä on saanut kissan täysin lumoutuneeksi ja se yrittääkin heti innoissaan napata kalaa tassuillaan.

Erilaiset luonto-ohjelmat ovat tunnetusti monien kissojen ja koirien mieleen. Yllättävän monet lemmikit jäävät katsomaan televisiota täysin lumoutuneina kun ruudussa näkyy mielenkiintoisia eläimiä. YouTube-videon perusteella etenkin kalavideon katsominen on hyvin mielenkiintoista ja aktivoivaa puuhaa kissalle.