Scott Disickin kuvasta poliisitutkinta – kuntoutusklinikka haluaa tekijän tilille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Scott Disick joutui jättämään päihdekuntoutuksen kesken, koska hänen hoitojaksostaan vuodettiin kuvia nettiin. Poliisit ovat aloittaneet tutkinnan Coloradon All Points North Lodge -hoitolan työntekijöiden ja asiakkaiden toimista.

Hoitolaitoksen toimitusjohtaja Noah Nordheimer on tuominnut jyrkästi asiakkaiden yksityistietojen levittämisen medioaan. Hänen mukaansa poliisitutkinta selvittää, kuka on vuotanut Scott Disickin valokuvan ja tiedot mediaan. Mies oli ehtinyt olla laitoksessa yhden viikon ajan, Page Six uutisoi.

Hänen on kerrottu hakeneen apua karanteeniajan repsahdukseen päihteiden käytön vuoksi. Disickin asianajaja kuitenkin korjasi myöhemmin, että kuntoutuksessa oli tarkoitus hoitaa miehen vanhempien kuolemaan johtanutta traumaa ja masennusta. Hänen äitinsä kuoli vuonna 2013 ja isä pian sen jälkeen vuonna 2014.