Tuho-osasto ja Puumanainen -tähti Sam Lloyd kuoli 56-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisista rakastetuista komediasarjoista tunnettu yhdysvaltalaiunen näyttelijä Sam Lloyd on kuollut. Hän oli menehtyessään 56-vuotias.

Lloydin kuolinsyytä ei ole paljastettu julkisuuteen. Hänellä kuitenkin diagnosoitiin tammikuussa 2019 aivokasvain, jota ei kyetty poistamaan leikkauksessa. Variety-lehden mukaan näyttelijä sai diagnoosin vain viikkoja esikoislapsensa syntymän jälkeen.

Sam Lloyd tunnettiin parhaiten asianajaja Ted Bucklandin roolista sarjassa Tuho-osasto. Hän näytteli uransa aikana myös lukuisissa muissa sarjoissa, kuten Seinfeld, Puumanainen, Täydelliset naiset ja Moderni perhe. Tuho-osasto -sarjan tähti Zach Braff julkaisi Twitterissä muistokirjoituksen, jossa hän kuvaili Lloydia ystävälliseksi ja hauskaksi mieheksi joka sai hänet aina nauramaan kuvauksissa.