Jersey Shoren Pauly D julkaisi viiksikuvan – fanit sekosivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jersey Shoren hassuilla hiuksilla varustettu DJ-komistus Pauly D, eli Paul DelVecchio, sai sittemmin myös oman televisiosarjan The Pauly D Projectin. Nyt mies on vaihtanut vuosikausien ajan samana ollutta ulkonäköään.

Hän on julkaissut Twitteriin kuvan, jossa 39-vuotias realityjulkkis on varustettu viiksillä ja parralla. Page Sixin mukaan kyseessä on ainoastaan kuvafiltteri, eikä mies ole oikeasti kasvattanut kasvokarvoitustaan koronakaranteenin aikana. Fanit ovat kuitenkin suunniltaan.

– En tiedä kuka olet, mutta anna puhelin takaisin Pauly D:lle, yksi faneista kommentoi.

Jersey Shoren tähdet ovat tehneet viime vuosina merkittäviä ulkonäkömuutoksia. He ovat onnistuneet karistamaan bilevuosien vaikutukset vartaloistaan elämäntapamuutosten avulla. Pauly D:stä tuli taannoin isä yhden yön jutun jälkeen.