Katy Perry ja Orlando Bloon paljastivat vauvansa sukupuolen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkauden uudestaan löytäneet ja toisiinsa syvästi kiintyneet laulaja Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Viime vuoden ystävyyspäivänä kihlautunut pari on nyt paljastanut tulevan lapsensa sukupuolen. He kertovat olevan haltioissaan.

People-lehti kertoo kihlaparin olevan äärimmäisen innoissaan tulevasta jälkikasvusta. He saavat tytön. Perry ja Bloom ovat huojentuneita, että heidän elämässään on näin suurta iloa kaiken kriisin keskellä. Pari yrittää keskittyä positiivisiin asioihin.

He viettävät aikaansa karanteenissa kuntoilleen ja terveellisesti syöden. Perry toivoo, että virus hellittäisi kesään mennessä, kun vauvan on määrä syntyä maailmaan. Hän yrittää kuitenkin nauttia hetkestä ja yrittää olla stressaamatta asiasta.