Miss Universum rohkeassa bileasussa – vilautus millimetrien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo ei ole hetkeen päässyt tekemään tavanomaisia töitään kuvauksissa, koska hän on ollut kotonaan eristysissä muista. Taannoin Olivia päätti muistella vanhoja bikinikuvauksia, joissa hän poseerasi kameralle rantavedessä. Tällä kertaa vuorossa on kuitenkin hieman tuoreempi otos rannalta.

Missikaunotar Olivia Culpo julkaisi hänen 4,6 miljoonalle fanilleen kuvan, jossa kaunotar poseeraa valkoisessa asussa, johon ei ole kangasta tuhlattu. Lisäksi se tuottaa alituisen vilautusvaaran intiimien paikkojen ollessa koko ajan millimetrien päässä.

Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 27-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.