Poliisit luulivat kalastajan rikkovan koronamääräyksiä – olikin hauska käytännön pila

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemianvaikutukset ovat näkyneet voimakkaina Ranskassa, minkä ansiosta maassa otettiin käyttöön tiukat liikkumisrajoitukset. Nyt rajoituksia valvovat viranomaiset ovat joutuneet käytännön pilan kohteeksi.

Normandian Cabourgilla sijaitsevalla hiekkarannalla näytti seiskoskelevan kalastamassa ollut henkilö. Paikalle hälytetyille poliiseille selvisi kuitenkin nopeasti kyseessä olleen pelkkä nukke. Paikalle saapuneet polisit päätyivät viraalina sittemmin levinneisiin piilokameran kuviin.

Kyseessä ei ollut edes ensimmäinen kerta kun poliiseja höynäytettiin ranskalaisella rannalla. Taannoin poliisit hälytettiin paikalle rannalla makoilleen naisen vuoksi. Lähempi tarkastelu paljasti kuitenkin kyseessä olleen pelkkä puhallettava seksinukke.