Temptation Islandin Vilmalla koronavirus – viimeisillään raskaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutun Vilma Karjalaisen ja Juuso Lehmusvyöryn ensimmäinen lapsi syntyy pian. Nyt Vilmalla on todettu koronavirustartunta. Hän matkusti testeihin linja-autolla ilman hengityssuojainta.

Vilma oli saanut ohjeistuksen saapua testeihin ilman hengityssuojainta. Nyt hän päivittelee Youtube-videolla, että hän on altistanut samalla kaikki kanssamatkustajat tartunnalle. Vilman ja Juuson vauvan laskettu aika on pian, joten pariskunta joutunee synnyttämään virustartunnan vuoksi eristyksessä.

Vilma Karjalainen on kertonut raskauden vaikuttaneen hänen terveyteensä ja hyvinvointiinsa. Nainen on saanut lähes 20 kiloa painoa ja hänen verenpaineensa huitelevat korkealla. Koronavirus on aiheuttanut flunssan oireita sekä korkean sykkeen. Hän sai positiivisen COVID-19 -testituloksen äitienpäivänä.

Vilma Karjalaisen Instagram-tili hakkeroitiin ja kaapattiin äsken. Nainen pyytää apua tilinsä suojaukseen sosiaalisessa mediassa. Hän otti uuden tilin käyttöön Instagramissa.