Tiger Kingin Carole Baskin huijattiin haastatteluun – väitettiin olevan Jimmy Fallonin vieraana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Carole Baskin on yksi lukuisista Tiger King -dokumenttisarjan myötä kyseenalaiseen julkisuuteen nousseista amerikkalaisista eläintenhoitajista. Nyt hän on päätynyt tubettajien huijaamaksi.

Brittiläiset Youtube-pilailijat Josh Pieters ja Archie Manners olivat väittäneet Baskinille olevansa Tonight Show Starring Jimmy Fallon -keskusteluohjelman tuottajia, vaikka näin ei todellisuudessa ollut. He onnistuivat saamaan eläintenhoitajalta haastattelun käyttämällä hyödykseen Jimmy Fallonin vanhoista haastatteluista peräisin olleita leikkeitä.

Huffpost-sivuston mukaan Baskin oli myöhemmin lähettänyt aviomiehelleen ja tyttärelleen sähköpostiviestin jossa hän ihmetteli haastattelun outoutta. Hän epäili sen olleen pila kysymysten irrallisuuden vuoksi.

Carole Baskin on floridalaisen Big Cat Rescue -eläintarhan omistaja. Naisen ex-aviomies katosi oudoissa olosuhteissa, minkä ansiosta jotkut uskovat hänen syöttäneen miehen tiikereille. Baskin on myös ilmiriidoissa eläintenhoitaja Joe Exoticin kanssa joka istuu parhaillaan vankilatuomiota yritettyään murhauttaa hänet.