Eminem googlaa omia sanoituksiaan – haluaa varmistaa ettei toista itseään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Eminem on tehnyt musiikkia jo vuosikymmenten ajan, ja varsinainen kanainvälinen läpimurto tapahtui 90-luvun lopussa. Nyt tuottelias artisti on paljastanut tukeutuvansa yllättävään apuvälineeseen varmistaakseen, ettei hän toista itseään.

Eminem vieraili taannoin Lil Waynen Young Money Radio -sarjassa. Räppärit keskustelivat muun muassa siitä, kuinka he googlaavat vanhojen kappaleidensa sanoja kirjoitustyön aikana. Tarkoituksena on pitää huoli siitä, että riimit pysyvät omaperäisinä julkaisusta toiseen.

– Kun olet tehnyt niin paljon kappaleita vähän kaikesta, siitä tulee haastavaa… Saavutat pisteen jossa olet räpännyt kaikesta ja rimmannut kaikki sanat jotka voi rimmata, Eminem avautui.

Lil Wayne kommentoi Eminemille haluavansa varmistaa Googlen avulla, etteivät sanoitukset toista itseään. Eminem totesi tehneensä samoin viimeisten viiden vuoden ajan.