Naapuri paljasti Tekashi 6ix9inen kotiosoitteen – räppäri joutui muuttamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entisiä rikoskumppaneita oikeudessa ilmianut räppäri Tekashi 6ix9ine sai taannoin erityisluvan suorittaa loput tuomiostaan kotoa käsin. Nyt hän on joutunut muuttamaan uuteen paikkaan turvallisuutensa nimissä.

6ix9inen naapurin kerrotaan jakaneen internetiin sekä kuvan räppäristä istumassa parvekkeella että tämän kodin osoitteen. Tähti on sittemmin muuttanut suorittamaan kotiarestiaan toiseen osoitteeseen, sillä hän pelkää Nine Trey Bloods -jengin kostoa entisten rikoskumppaneiden vasikoimisesta.

Tiedon osoitteen vuotamisesta ja uuteen kotiin muuttamisesta vahvisti TMZ-sivustolle 6ix9inen asianajaja Lance Lazzaro. Hänen mukaansa räppäri sai luvan muuttamiseen viranomaisilta. Tekashi 6ix9ine työstää parhaillaan kahta uutta albumia levy-yhtiö 10K Projectsille, ja kuvasi taannoin jopa uuden musiikkivideon kotiarestissaan.