Hurja näky videolle – poppelien siitepöly palaa maastossa hämmentävällä tavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan erikoista näkyä Espanjassa. Siinä paikallisen puiston nurmikon päälle ilmaantunut siitepölykerros roihahtaa tuleen näyttävällä tavalla.

Cidacos de Calahorrassa kuvatulle videolla poppelipuista peräisin oleva pöly palaa miltei hallitun näköisesti. Liekit eivät nimittäin näytä polttavan juurikaan siitepölykkeroksen alla olevaa nurmikkoa. Katso video tästä.

Näky on niin erikoinen, että jotkut ovat ehtineet jo luulla videota erikoistehosteiden aikaansaannokseksi. Vaikka videolla tulipalosta ei vaikuta aiheutuvan vahinkoja puistolle, tiedetään poppelien herkästi syttyvän pölyn pahentaneen maailmalla esimerkiksi maastopaloja.

Cuidado con las pelusas.

Publiée par Club De Montaña Calahorra sur Mercredi 6 mai 2020