Mikä povipommi! Rihanna esitteli uhkeita kurvejaan alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadokselta maailmanmaineeseen nousseen poptähti Rihannan isä kertoi äskettäin sairastuneensa COVID-19 -virukseen Barbaroksella. Hän antoi aiheesta haastattelun The Sun -lehteen ja kertoi tyttärensä lähettäneen hänelle hengityskoneen. Sittemin Rihanna kuitenkin kiisti isänsä väitteet ja kertoi, ettei isän tarina pitänytkään paikkaansa.

Nyt Rihanna poseeraa näyttävässä kuvassa, jossa hän esittelee samalla uhkeaa vartaloaan kameralle. Tarkoituksena on markkinoida poptähden omaa Savage X Fenty -alusvaatemallistoa. Rihanna sopiikin mainiosti mallistonsa keulakuvaksi, sillä hän voisi hyvin vaihtaa musiikkiuransa malliuraksi.

Rihanna on ollut viime aikoina kiireinen korona-avustustensa kanssa, sillä hän on esimerkiksi lahjoittanut hyväntekeväisyyteen miljoonia dollareita. Samaan aikaan Rihanna on tehnyt bisnestä Fenty/Savage-vaatemerkkinsä kanssa, ja monet julkkistähdet ovatkin viime aikoina lähteneet poseeraamaan poptähden brändin asuissa.