Spotify saa uuden ominaisuuden – musiikkia voi kuunnella ystävien kanssa etänä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spotify-suoratoistopalveluun on tulossa ominaisuus, joka mahdollistaa musiikista nauttimisen ystävien kanssa myös etänä. Ominaisuuden nimi onkin Group Sessions, eli ryhmäsessiot.

Ryhmäsessioissa Spotifyn Premium-jäsenet voivat perustaa erityisiä ryhmiä. Yksi heistä toimii ryhmän isäntänä ja saa skannattavan koodin, jonka hän voi jakaa muiden kanssa. Käyttäjät voivat lisätä, poistaa, asettaa tauolle ja hyppiä kappaleita yhteisessä soittolistassa.

Spotify on TechCrunch-sivuston mukaan kokeillut ryhmäsessiot-ominaisuutta jo viime vuodesta saakka, mutta vasta nyt siitä vaikuttaa tulevan virallinen osa palvelua. Edelleen beta-vaiheessa oleva ominaisuus ilmestyy Spotifyn Premium -käyttäjien käyttöön tästä viikosta eteenpäin.