Ariana Grande paljasti tatuointinsa rohkeissa kuvissa – kuville miljoonia tykkäyksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Grande on viettänyt korona-aikoja esimerkiksi julkaisemalla Justin Bieberin kanssa yhteistyönä syntyneen Stuck With U -hyväntekeväisyyskappaleen. Nyt tähti on jakanut miljoonia tykkäyksiä keränneen somepäivityksen.

26-vuotias artisti julkaisi kaksi kuvaa, joissa hän esitteli tatuointejaan. Hänen tuoreimpia tatuointejaan edustavat kaksi perhosta vasemmassa olkavarressa. Otoksissa Grande nähtiin makoilemassa sohvalla farkuissa ja harmaassa topissa.

Ariana Granden ja Justin Bieberin uudella singellä kerätyt varat tullaan lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen. Manageri Scooter Braunin edustama kaksikko on tehnyt yhteistyötä aikaisemminkin, sillä he muun muassa duetoivat viime vuonna Coachella-festivaaleilla.