Demi Rose juhlisti 14 miljoonaa seuraajaa – ilman rintaliivejä tietenkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti nauttii valtavasta suosiosta sosiaalisessa mediassa. Nyt maailmankuuluja tiimalasimuotojaan usein rohkeissa kuvissa esittelevä tähti on juhlistanut tuoretta virstanpylvästä Instagram-seuraajien määrässä.

Rosea seuraa sosiaalisessa mediassa jo 14 miljoonaa fania. Sen kunniaksi tähti julkaisi Instagramissa valokuvaaja Gavin Glaven kuvaamia otoksia. Niissä hän poseeraa kameralle hymyillen avoimessa farkkupaidassa ilman rintaliivejä tai muutakaan vaatekappaletta alla.

– 14 miljoonaa! Suuret kiitokset teille kaikille rakkaudestanne ja tuestanne vuosien aikana. Rakastan teitä tyyppejä, Demi Rose kirjoitti kuvatekstissä.

 

View this post on Instagram

Your favourite duo 🐶💖✨

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on