Duudson-tähden tyrmistyttävä löytö somessa: ”Joku yrittää esittää minua”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Extreme Duudsoneina alunperin tutuksi tulleista pohjalaisista hurjapäistä tuttu HP Parviainen nähdään nykyisin usein televisiossa, ja lisäksi hän on aktiivinen julkaisija myös sosiaalisessa mediassa. Energinen luokanopettaja on nyt joutunut erikoiseen tilanteeseen sosiaalisen median huijarien takia.

HP Parviainen sai nimittäin Instagramissa erikoisen seuraajapyynnön käyttäjätililtä, joka vaikutt hieman liian tutulta. Kyse oli nimittäin valetilistä, joka esitti olevansa Duudsonien HP Parviainen. Huijari oli jo ehtinyt kopioida useita valokuvia aidolta tililtä, kunnes huijaus huomattiin. Sittemmin kuvat katosivat tililtä, mutta huijaustili on siitä huolimatta edelleen käytössä.

– YO!! Someone is pretending to be me. Just wanted to let you know…. @hp.dudeson is FAKE ACCOUNT, Parviainen kommentoi omalla Instagram-tilillään.