Ed Sheeran yllätti koululuokan – liittyi mukaan oppilaiden Zoom-keskusteluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran on tarjonnut todellisen yllätyksen erään ala-asteen oppilaille. Hän liittyi mukaan heidän epäopetustunnille. Sheeran liittyi Etelä-Lontoon Ecclesbournen koulua käyvien oppilaiden Zoom-sovelluksen välityksellä käydylle tunnille.

Poptähti osallistui tempaukseen, sillä hän on koulun musiikinopettaja toimivan Timoyhy Spoererin ystävä. The Sun -lehden mukaan Sheeran kertoi lapsille, ettei hän ollut erityisen hyvä koulussa ja piti itseään kauanaikaa idioottina.

Ed Sheeran takerteli matematiikassa, tiedeaineissa ja äidinkielessä mutta rakasti musiikin soittamista. Isä kannusti Ediä näkemään vaivaa musiikkiuran eteen. Laulaja paljasti lisäksi keskittyvänsä parhaillaan perhe-elämään. Hän pitää lomaa musiikista ainakin ensi vuoteen saakka.